New in #5

16:36

Ovaj post je zapravo bio planiran još pre nedelju dana, jer obično na kraju meseca to pišem. Pošto sunca nigde nije bilo, četiri puta sam sve to slikala i nikad nije ispalo dovoljno dobro, tako da sam odustala i rešila da objavim sada, bez obzira što sunca nema i što slike nisu baš najbolje.


Krenuću od preparative, jer nje ima najmanje.

  1. Care odstranjivač šminke. Kupljen na početku jula, tako da sam recenziju već napisala ovde.
  2. Bioten okoloočna krema, dobila sam je od Šmizle, tako da tačnu cenu ne znam, ali ne bi trebalo da je preko 200 dinara. Za sada mi se dopada, tako da će recenzija biti uskoro.
  3. Balea Aqua maska, nju sam videla kod Lole na blogu, ali je još nisam isprobala. Cena je 99 dinara.
  4. Sephora odstranjivač šminke u formi gela. Uzela sam ga na sniženju, ali mislim da je puna cena oko 700 dinara (postoji i manje pakovanje, oko 350). Lepo skida šminku, ali nisam preterano oduševljena time što je formula gelasta.
  5. Sapun od magarećeg mleka, koristim ga jedno mesec dana i još uvek nemam nikakvo mišljenje o njemu. Niti mi se sviđa, niti mi je loš. Cena je oko 250 dinara.
  6. Himalaya maska - samo sam je jednom koristila, tako da još uvek nemam neke utiske. Cena je oko 200 dinara.
  7. Balea fluid - za njega sigurno neće biti recenzije jer mi se uopšte ne dopada. Lice mi se lepi kada ga stavim, tako da je to glavni razlog.
  • Bioten vlažne maramice - najbolje od svih koje sam do sada probala. Recenzija ovde.
  • Balea vlažne maramice - dobre su, ali ne kao Bioten. Konkretno ove zelene više neću kupovati jer mi se miris ne sviđa uopšte.
  • Garnier maska sa avokadom i balzam od lavande su mi odlični. Generalno volim Garner proizvode za kosu i skoro mi svaki odgovara iz ove Ultra Doux linije.
  • Still balzami - nisam ih još probala, ali se nadam da će mi odgovarati jer je cena jako pristupačna, koštaju 49 dinara u Rodi.
  • Balea šampon sam kupila zbog mirisa. Košta 160 dinara i u principu isti mi je kao i svi drugi šamponi.
  • Still maska za kosu sa medom i čokoladom - još je nisam isprobala, ali svakako će biti recenzije kad je istestiram.
  • L'oreal sprej - Samo sam ga jednom koristila tako da za sada mogu da kažem da lepo miriše. Platila sam ga oko 200 dinara kada je u Liliju bio snižen.
  • Alfaparf krema za loknanje kose - Super je, ne lepi kosu i pravi lepe talase. Cena je oko 500 dinara.
  • L'oreal gel - recenzija.
  • Gliss BB krema za kosu - recenzija.
  • Alfaparf šampon i maska - kupila sam ih zbog Lenine recenzije i mogu da kažem da je ovo najbolji šampon koji sam do sada koristila. I bez balzama mogu da prođem prstima kroz kosu, što se nikad ne dešava. Ovo su mini pakovanja, kupljena u Dmu, ali sigurno ću kupiti i standardna.
  • Nivea stick - tražila sam nešto od čega koža neće da me peče kada stavim, zato sam i uzela ovaj za posle brijanja i baš mi se dopada, preporučujem ga svima koji imaju osetljiviju kožu.
  • Tesori desodorants - miriše savršeno, ne znam kako bih ga objasnila, ali recimo na čisto. Odavno sam htela da kupim neki od njih, ali u Liliju uvek stoji na poslednjoj polici, tako da nisam mogla da ih dohvatim i vidim koji mi se miris najviše sviđa, pa sam odustala. Na sreću u Veru su ih stavili na donju policu, pa sam mogla da odaberem. :) Cena je oko 200 dinara.
  • O.P.I u nijansi Tease-y does it. Inače ne dajem toliko para za lakove, tako da imam samo dva O.P.I laka, ovaj sam kupila kod čike na Kalenić pijaci, koji O.P.I lakove prodaje za 500 dinara, a nekada i manje (meni uglavnom sada za 400), ako stalno kupujete. Drugi O.P.I mi je on i poklonio kad sam kupovala neke druge lakove.
  • Catrice lakovi su poklon od sestre i kod nas se nažalost ne mogu kupiti.
  • Essie - jedan je za ubrzan rast noktiju i on mi je užas jedan. Taman su mi nokti porasli i od kad sam počela njega da mažem svi su popucali, sad su opet do živca. Ovaj drugi, u nijansi Parka perfect je zapravo iz jesenje kolekcije pa se u Dmu može naći upola cene. Inače, ovi lakovi po meni imaju najsavršeniju četkicu! Traju dosta dugo, bez završnog sloja ovaj sivi mi je trajao dobrih nedelju dana.
  • Ebelin aceton sam uzela zbog putovanja jer je praktičan. Dobro skida i ima ulje pa ne isušuje zanoktice.
  • Olea skidač laka bez acetona je iz Ideje. Košta oko 80 dinara i solidan je, mada mu je jedina mana to što ostavlja lepljiv trag na prstima.
  • Mini pakovanja se od skoro mogu naći u Dmu, tako da ću o njima više u nekom narednom postu, kada planiram da napišem šta od kozmetike nosim na kraći put.
  • I love losion za telo - ne znam zašto sam ga kupila, verovatno jer mi se već duže vreme sviđaju njihova pakovanja, a ovaj je bio upola cene. Platila sam ga oko 300 dinara.
Sada prelazim na dekorativu, a uglavnom sam sve dobila na poklon, samo par stvari sam sama kupila.

  • Catrice kozmetika se ne može naći kod nas i jako mi je žao. Mislila sam da je ista kao Essence, ali je po meni mnogo bolja. Sve ovo mi je sestra donela iz Mađarske, a koristila sam samo par stvari do sada i one mi se jako dopadaju.
  • NYX olovka i Rimel karmin su poklon od Anđelije sa bloga Cosmoholic. Obe nijanse su divne, a olovka mi je trenutno omiljena.
  • Makeup Factory je sestrin poklon, ali što je njeno i moje je, tako da je ipak u mom new in postu. :)
I za kraj malo stvari koje sam sama kupila:

  • NYX Love in Paris paleta - uspela sam da uhvatim malo sunca i da je fotografišem, tako da recenzija ide ovih dana.
  • She senke su u starom pakovanju tako da su snižene, mislim da ove na komad koštaju oko 80 dinara, a da je ova veća bila 160.
  • Maybelline korektor sam dugo tražila jer ga svi hvale. Za sada mi nije ništa posebno, ali uporno ga koristim u nadi da će mi se dopasti. Cena je oko 700 dinara, iako na štandu piše 1000.
  • TF baze za senku su kupljene na sniženju u Sephori, jedna kupljena, a druga je bila gratis.
To bi bilo to za ovaj post. Imate li neke od ovih proizvoda? Kako vam se čine?

You Might Also Like

14 коментара

  1. Hm.. odakle da počnem :D Baš dobar new in! :) Balea masku obožavam, nikako da napišem nešto pošteno o njoj, već pola godine gledam gde da je ubacim.
    Garnier maska mi je odlična, kupim je s vremena na vreme.
    Alfaparf gel za lokne mi je O.K., ali mi ne produžava trajnost istih.
    Catrice je i mene iznenadila, isto sam očekivala da je kao i Essence.
    TF baze nisam videla da su na akciji. :/

    U svakom slučaju, baš si lepe proizvode kupila/dobila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja svaki put kazem danas isprobavam Balea masku i uvek mi se promeni plan. :) A Catrice bih vrlo rado menjala za Essence, bas su me iznenadili prijatno i zao mi je sto ih ovde nema.

      Delete
  2. Ja sam pre nekih nedelju dana kupila Himalaya Neem masku i od tad sam je stavila sigurno jedno 4 puta - prezadovoljna sam! Ja imam suvu kožu pa sam se plašila malo jer je ovo purifying mask, a one znaju da budu dosta isušujuće, ali nije mi previše agresivna. Odlično čisti pore i smiruje bubuljice, ja sam je stavila nakon što sam čistila lice (i pokušavala da se obračunam sa nekim bubuljicama) i nakon 10 minuta držanja maske su mi se sve te nepravilnosti dosta smirile, postale manje crvene itd. Mitesere takođe dobro pročisti. Ja naravno odmah nakon ispiranja maske moram da stavim neko ulje ili kremu jer me koža zateže, ali kod mene je takvo stanje i posle običnog umivanja :) Nadam se da će se i tebi svideti! Moguće da ću recenzirati masku na blogu jer sam poprilično zadovoljna sastojcima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam samo jednom do sada koristila, u poslednjih nedelju, dve mi je lice u losijem stanju. Izlaze mi neke sitne bubuljice i bas bole. Tako da moram sada jednu po jednu stvar da koristim, da bih videla zbog cega je. Iskreno se nadam da nije zbog ove maske. :)

      Delete
  3. Ja sam juče uzela Bioten okoloočnu, preko 300 din. je :) I to sam uzela za 45+, slučajno, da mi ne pobegne voz hahahaha :)) Koju si Love in Paris uzela? White Musk imam parfem, mnogo lepo miriše :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam bre ubedjena da sam ovu videla u Rodi ili Ideji za oko 180 dinara. A krema ko krema, meni je to sve isto, koje god godine da pisu. :) E veruj mi da nemam pojma koja je, sad mi je kod kuce, a ja na poslu, pa ne mogu da vidim. Ali pisacu danas, sutra o njoj, pa cu videti koja je.

      Delete
  4. Puno lepih stvari ovde ima:)! Imala sam magareci sapun(samo drugog proizvodjaca)i nije me odusevio,Bioten okolooc.krema(s magnolijom)mi je bila fina,kao i Garnier maska za kosu i Balein gel za lice.Ali me zato She mono senka mnogo razocarala,sampanj nijansa,jako lose pigmentacije,tesko se nanosila,ama nikakva,nadam se da ce se tvoje bolje pokazati. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od magareceg sapuna sam vise ocekivala, da budem iskrena. Sad ne vidim neke efekte, a jos mi je lice u gorem stanju nego ranije, sad ne znam da li je zbog njega ili nije. She jeste lose pigmentovana, uz ovu TF bazu je bolja, ali opet ne zadovoljava ono sto ja hocu. Vise je za neku dnevnu vatijantu, samo js ove nijanse preko dana nikad ne nosim. Ali dobro, posluzice za neko sminkanje ovako po kuci kad mi je dosadno. :)

      Delete
  5. Super noviteti... nisam koristila Alfaparf proizvode pa me najvise privlace :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj sampon obavezno, super sto su napravili ovo manje pakovanje, da se isproba prvo par pranja. :)

      Delete
  6. Vau! Bas si se dobro ponovila. :)
    Neverovatno ali bas nista od ovih proizvoda nisam koristila. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah... Cekaj da ih ja testiram, da vidimo sta valja, da ne bacas dzabe pare. :D

      Delete
    2. Kako koristis ovu alfaparf kremu za talase? Da li dobro definise talase? Meni treba nesto za definisanje jer imam talasastu kosu htela sam prvo da uzmem baleinu za talase( to sam kod tebe videla) a sad vidim ovo pa ne znam, sta bi mi ti preporucila? :D

      Delete
    3. Ja je stavim na mokru kosu, ali moja je nedefinisana pa mi lepo napravi talase. Sad ne znam da li bi tebi, koja vec imas talase, to malo steglo kosu, posto mi deluje kao da ima malo gela. Ono Baleino samo definise, kad vec imas, a ovo pravi talase na uzasnoj kosi poput moje. :D

      Delete

Hvala što komentarišete :)